PUTXERANek catering zerbitzu alternatiboa ematen du, non sukaldaritza-modu hori ilusioz transmititzen saiatzen den, La Roblako trenbide historikoaren moduko plater tradizionaletan barrena bidaia bat eginez.
PUTXERAN proiektua herritarren tradiziotik sortu da, aurreko belaunaldiek Enkarterriko baratzetan eta sukaldeetan egindako lan onetik, hain zuzen ere.
Ekoizlearekiko tratua zuzena da, betiere gertutasuna eta kalitatea lehenetsiz; ahosabaiei lehen sektorea aktiboa, hurbila, etengabe garatzen ari dena eta putxerekin harreman zuzena duena izatearen garrantzia helarazteko.
PUTXERANen lehentasuna ematen zaio kalitate goreneko
produktuak erabiltzeari, eta era guztietako gisatuak,
egosiak eta postreak putxeran egiten dira.
Kozinatu berriak etengabe garatzen ari dira, putxeran aplikatzeko.
PUTXERANen erantzuleak eskarmentu handia du herri-bazkarietan, eta dagoeneko 5.000 anoa baino gehiago prestatu du, plater tradizionalez hornituta.
Dastatzeetarako aukera gozoak eskainiz, kalitatea eta zati oparoak bermatuz.
Herriko ospakizun eta jaiei zaporerik onena emanez.
Ekitaldi bakoitzari egokituz, menu pertsonalizatuekin, bakoitzaren esentzia errespetatuz.
Gozatu esperientzia gastronomiko paregabeaz zure txokoaren erosotasunean.
Xabier Zubiaga naiz, sukaldaritza tradizionalaren zale amorratua.
Betidanik gozatu izan dut sukaldean,
herri bazkarietan eta gastronomia lehiaketetan parte hartuz.
Denborak aurrera egin ahala, pasio hori bizimodu bihurtu nuen, plater tradizionalak putxeran egiten espezializatuz.
Niretzat, otordu bakoitza tradizioak bizirik mantentzeko eta putxeraren benetako espiritua partekatzeko aukera bat da.
Gaur egun, ekitaldi eta dastaketetarako janaria prestatzen aritzen naiz, eta betiko sukaldaritzaren zaporea mahai onaz gozatzen dutenei eramaten diet.
Nirekin harremanetan jar zaitezke posta elektronikoz zein telefonoz.
Galdetu konpromisorik gabe.
[email protected] +34 647 417 320